21. juli 2015

Ny bundrekord for SIAD

SIAD forsøgte i går at gennemføre deres annoncerede demonstration i Hjørring efter de for 14 dage siden havde meldt sig syge og derfor aflyst. De 14 dages ekstra mobiliseringstid hjalp dog ikke på fremmødet.

Der er langt til Anders Gravers’s drøm om flere tusinde, der går med i hans demonstrationer. Igennem de sidste par måneder har han på sine korte gåture i forskellige jyske byer typisk fået selskab af en 20-30 stykker, hvor han har haft de fleste med hjemmefra.

I Hjørring er det så gået helt galt for ham. For 14 dage siden var han og hans racistiske gruppering Stop Islamisering af Danmark (SIAD) nødt til at aflyse deres annoncerede demonstration. Årsag: De var blevet syge.

Da demonstrationen så skulle gennemføres i går, kunne deltagerne tælles på én hånd. I alt fem dukkede op.

Ved Springvandspladsen skulle man til gengæld have den store kugleramme frem for at tælle deltagere, da der var demonstration for mangfoldighed.

Som for to uger siden var der stor tilstrømning til mangfoldigheds-demonstrationen og i alt blev der samlet 2825 kroner ind til Venligboerne.

Efterfølgende har Hjørrings borgmester klaget til Nordjyllands Politi over, at SIAD fik tilladelse til at demonstrere, da der samtidig var åbning af ungdomsfodboldturneringen Dana Cup.

Læs om klagen fra Hjørrings borgmester på DR.