Hamborg: Massiv mobilisering forhindrede de tyske patrioters dag

15. september 2015 · Nazister og hooligans ville demonstrere side om side i Hamborg lørdag den 12. september 2015. Politiet vurderede, at den store antifascistiske mobilisering imod marchen betød, at de ikke kunne (...)

Status: Er Århus en naziby i 2015?

1 september 2015 · Mange års problemer med nazistiske overfald og en stærk højrefløj i Århus har skabt et billede af byen som Danmarks nazihovedstad. Men hvor står Århus i dag? Følgende artikel, samt interview med to (...)

Nazister fængslet efter overfald i Finland

8. august 2015 · En stor gruppe militante nazister fra Nordfront-netværket gik lørdag til angreb på forbipasserende i den finske by Jyväskylä. Flere er fængslet.

Tusindvis af finner svarer igen

29. juli 2015 · Tirsdag aften deltog mere end 15 000 i en demonstration for multikultur i Helsinki. Demonstrationen blev arrangeret på bare to dage som reaktion på det seneste immigrationsfjendtlige indlæg fra De (...)

Ny bundrekord for SIAD

21. juli 2015 · SIAD forsøgte i går at gennemføre deres annoncerede demonstration i Hjørring efter de for 14 dage siden havde meldt sig syge og derfor aflyst. De 14 dages ekstra mobiliseringstid hjalp dog ikke på (...)

SIAD støtter flygtninge i Nordjylland

5. juli 2015 · I Nordjylland samler lokale grupper penge ind til flygtninge, når SIAD forsøger at demonstrere i deres by. Samtidig har SIAD selv i deres eget lokalområde haft svært ved at skaffe (...)

Antifascistisk SMS-tjeneste vender tilbage

3. juli 2015 · Efter lang tids pause er sms-tjenesten Antifa Update nu tilbage.

Sande finner vælger anden strategi end DF

29. juni 2015 · I modsætning til Dansk Folkeparti har det højrepopulistiske parti De sande finner valgt at gå i regering i Finland. Det er et sats, der kan fremme deres sag eller ende med at give (...)

Stordemonstration mod flygtninge kan føre til flere

23. juni 2015 · Flere tusinde demonstrerede mod flygtninge i Slovakiet i lørdags. Blandt deltagerne var både kendte politikere, hooligans og nynazister, der alle prøver at fremme deres sag ved at være imod (...)

Folketingsvalget 2015: Top 3 gode og dårlige ting ved valgresultatet

21. juni 2015 · Uanset om man stemte ved valget eller ej får dets udfald konsekvenser, som man ikke kan overse. Men er det hele rent lort? Og hvad betyder Dansk Folkepartis valgsejr for kampen imod (...)