Den virkelige trussel mod de demokratiske værdier

18 February 2015 · Argumentet om, at demokratiet er truet efter weekendens terrorangreb er blot endnu et eksempel i en lang række, der viser os, hvordan højrefløj og politikere forsøger at legitimere deres angreb på (...)

12 grunde til ikke at stole på politiet, når nazisterne angriber

5 November 2014 · På venstrefløjen debatteres det ofte, hvorvidt politiet kan være en hjælpende hånd i situationer, hvor vi bliver angrebet af nazister. Kan politiet være en hjælp? Bør vi få hjælp af dem? Og ønsker (...)

Antifascismen må være bred for at få fremgang

15 August 2014 · Malmø er en by med et usædvanligt engagement, alt fra bydelsorganisering til asylbevægelser. Alle disse kampe har antifascisme som et perspektiv i sin analyse og metode, Malmø er en by af (...)

Antifascisme er brød på bordet

28 May 2014 · To SUF'ere kommenterer her på en tekst, som aktivister fra SUF's Antiracistiske Gruppe Hovedstaden for nylig publicerede på Projekt Antifa.

Antifascistisk Aktions tale 1. maj

4 May 2014 · Vi bringer her AFA-talspersonen Sille Lindebergs tale, ved Antifascistisk 1. maj i Fælledparken.

Femfrontskrig mod nyfascismen

29 March 2014 · Truslen fra nyfascismen kan ikke isoleres kun til gadevold, men må ses i sammenhæng med den reaktionære tendens, som angrebene indgår i. Da angrebene bliver gjort til et redskab for magtfulde kræfter (...)

Antifascisme er queer, er antisexime, er klassekamp

26 February 2014 · Mange af os, der er aktive på den radikale venstrefløj, har sikkert hørt udtrykkene ”Ingen er frie, før alle er frie” og Triple Oppression. Men hvad betyder de egentlig helt præcis? Og hvordan bliver (...)

Analyse: Er du for sød, spiser verden dig. Er du for sur, spytter den dig ud.

4 January 2014 · Projekt Antifa bringer her et blogindlæg af tidligere svenske AFA-aktivist Mathias Wåg, der giver en række mod-strategier, som sociale bevægelser kan anvende, når medier og politikere står i kø for at (...)

Kronik: Kære Mikkel Andersson

25 November 2013 · Markus Lund svarer i et debatindlæg Mikkel Anderssons kronik i politiken om "truslen fra venstrefløjens voldsbøller".

AFA: Vores største styrke er vores antal

3 May 2013 · 1. maj lancerede AFA et nyt aktionskoncept ved navn ALERTA! Projekt Antifa har taget en snak med AFA om tankerne bag projektet.