Activist trauma support

3 May 2012 · Den samfundsmæssige repression har mange former, konkret står mange aktivister overfor at skulle håndtere konsekvenserne af fx politi- (og anden) vold. På længere sigt kan denne repression og (...)

Bæredygtig aktivisme og at undgå udbrændthed

3 May 2012 · Burn out er et problem i politiske miløjer – hvert år falder aktivister fra fordi de er udbrændte og ikke orker deltage i de politiske aktiviteter mere.

Militant strategi, militant kultur

13 January 2012 · I forbindelse med seminarrækken "Vi er alle militante" i 2007 skrev nogle af arrangørerne en tekst om hvad militant strategi betyder for den sociale kultur på venstrefløjen. Teksten kan absolut (...)

Supervision - et vigtigt værktøj

23 January 2011 · Denne artikel er part to i Projekt Antifas artikelserie om bevægelsespleje og handler om supervision med udgangspunkt i supervisionserfaringer fra to aktivister, Maria og Mathias, der var aktive i (...)

Bryd tabuet - om venstreradikale og terapi

15 January 2011 · På store dele af venstrefløjen er brugen af terapi tabu, eller som minimum noget man ikke snakker særligt meget om. Det er problematisk, fordi det at kæmpe politisk kan have mange forskellige (...)