Antifascister: Nu stopper vi Pegida i København

Indkaldelsen lyder således:

ALLE ANTIRACISTER PÅ GADEN – MOD PEGIDA

Pegida forsøger at få en ny opblomstring med navnet For Frihed, men uanset hvilken form, de forsøger at organisere sig under, kan vi se lige igennem dem. De er stadig de samme racister. De har trampet rundt i vores gader siden starten af januar – på mandag stopper vi dem!

KONCEPTET PÅ MANDAG

På mandag forsøger vi at blokere for Pegida ved enten at tage Axeltorv helt fra dem eller ved at blokere for vejene ind til pladsen. Vores mål er at fratage dem deres mulighed for at marchere i gaderne og samtidigt sikre, at de ikke tiltrækker nye og ikke frit kan sprede deres racistiske propaganda. Ingen platform for racisme.

Vi lægger snarest muligt et kort op, der viser, hvor på Axeltorv vi mødes kl. 17.45, og vi opfordrer generelt til, at alle er klar og tænker kreativt på dagen. Vi har de sidste mange mandage oplevet, at politiet vil gøre alt, hvad de kan, for at Pegida ikke oplever vores modstand imod dem og ikke bliver konfronteret med, at vi er så mange, der synes, at de skal ud af vores by. Sørg derfor for, ikke at gå i for store grupper hen til Axeltorv – hvis vi alle går i mindre grupper, er der større sandsynlighed for, at vi alle når ind til Axeltorv. Husk at den nemmeste vej ikke altid er den bedste. Inviter allerede nu alle jeres antiracistiske venner, så vi sammen kan bruge vores kræfter bedst på mandag.

HVAD SKAL DU GØRE

1. Tag dine venner eller affinity-gruppe under armen og vær i området omkring Axeltorv fra kl. 17.30. Kl. 17.45 – SHARP! – mødes I sammen med alle de andre grupper på Axeltorv ved statuen. Her blokerer vi sammen for Pegida og sørger for, at de ikke har mulighed for at trampe rundt i vores gader. Husk løbende at tjekke eventet for at få de seneste opdateringer.
2. Inviter dine venner til det her facebook-event – lad os vise Pegida hvor mange vi er!

MØD OP OG LAD OS STÅ STÆRKE SAMMEN, SÅ VI KAN SØRGE FOR, AT KØBENHAVN IGEN ER NAZIFRI 4. MAJ!

Se mere på Facebook