Modstand mod SIAD fortsætter

Siden starten af januar har gruppen Stop Islamisering af Danmark (SIAD) forsøgte at demonstrere mod islam i flere jyske byer. Mandag den 30. marts var turen kommet til Horsens, hvor det gik lige så skidt for den racistiske gruppe, som det har gjort i de øvrige byer.

[
Læs artikel om tidligere demonstrationer på Projekt Antifa->http://projektantifa.dk/nyheder/article/omrejsende-siad-medlemmer-i]

SIAD har tidligere været aktive i Horsens, idet de i 2013 stillede op til kommunalvalget og indkaldte til demonstration mod halalkød foran Føtex. Denne gang havde de medbragt kanelsnegle for at lokke folk til, men lige lidt hjalp det. Ifølge Horsens Folkeblad talte forsamlingen omkring 35 personer, svarende til hvad de har samlet i andre byer.

Mens SIAD fortsat humper derudaf, var der igen overvældende opbakning til en samtidig demonstration for mangfoldighed og ligeværd. Et tværpolitisk initiativ stod bag demonstrationen, hvor ca. 300 deltog ifølge Horsens Folkeblad.

Læs artikel fra Horsens Folkeblad


SIAD har proklameret, at de vil komme til Kolding mandag den 13. april. Vanen tro er der samtidig arrangeret demonstration mod fremmedhad.

Se event for Kolding mod fremmedhad på facebook.