Antimuslimske Pegida demonstrerer i København

Revolutionære Antifascister skriver blandt andet i en pressemeddelelse:

Nu på mandag holder en nystartet dansk afdeling af den fremmedhadske PEGIDA-bevægelse demonstration i København. Det har vi ikke tænkt os at finde os i. Deres hadske og antimuslimske agenda stinker langt væk af racisme og rabiat nationalisme. Den hetz de køre imod alle muslimer og andre ikke-vestlige indvandrer er med til at udstøde de mennesker fra vores samfund, og på den måde søger PEGIDA-bevægelsen at skabe den konflikt mellem kulturerne, de så gerne vil have.

Vi går på gaden mod deres march, for igen at slå fast, at København ikke vil lægge gader til højrefløjens hadske paroler, om de er iklædt skrårem eller ej. Vi mødes derfor på Skt. Hans Torv mandag d. 19. januar kl. 17, og går derfra mod Søtorvet, da Politiet, belært af 10 maj, ikke tør lade os komme tættere på.

Når Demonstrationen er slut på Søtorvet opfordrer vi alle antiracister, antifascister og andre kammerater til at blive i området og søge mod Statens Museum for Kunst og Den Lille Havfrue for at lade PEGIDA-DK vide, præcis hvor lidt velkomne de er i vores gader!