SIAD starter racismekampagne i Haderslev

Efter at SIAD (Stop Islamiseringen Af Danmark) stort set ikke viste sig i 2014, har de nu planer om at gennemføre en større racismekampagne i 2015. De kalder den for ‘Knæk Islam’ og den skal ifølge dem foregå i alle større danske byer. Eneste offentliggjorte sted er Haderslev, hvor de har annonceret en demonstration den 5. januar.

Gruppen Reaktion organiserer moddemonstration under parolen ‘Haderslev mod fremmedhad’. Demonstrationen skal vise, at Haderslev er imod islamofobi og racisme. Selv om SIAD ikke just har ry for at være succesrige med deres mobiliseringer, mener Reaktion, at deres forsøg alligevel kræver et kraftigt modsvar. Reaktion skriver videre i deres event:

 Asylansøgere er ikke en straf for lokalsamfundene, som mange af de islamkritiske debattører gør det til, de er nærmere en gave for de mange døende lokalsamfund.

Et godt eksempel på det finder man netop i Sønderjylland, hvor frivillige på Als har sørget for at flygtede syrere er blevet til ønskede gæster. Det samme har ikke gjort sig gældende i Haderslev, hvor Dansk Folkeparti har ført an i en ophedet debat om, hvorvidt det nu nedlagte sygehus kan bruges til asylansøgere. Skulle SIAD ikke dukke op, er der altså andre racister man kan sende et budskab til.

[
Se Reaktions event på facebook.->https://www.facebook.com/events/758376074253409/?ref_newsfeed_story_type=regular]

Læs mere om SIAD hos Redox.