Tyske HoGeSa går på gaden igen

Den 26. oktober afholdt gruppen HoGeSa (Hooligans gegen Salafisten/Hooligans mod Islamister) en demonstration mod islamister i Köln. 4000-5000 hooligans var til stede og det kom til kampe med politiet, moddemonstranter og tilfældig forbipasserende, som ikke passede ind i HoGeSas verdensbillede. Blandt hooligansne var der mange nazister, og hele demonstrationen havde en meget fremmedfjendtlig og nationalistisk karakter.

Læs artiklen om HoGeSas sidste demonstration

HoGeSa vil nu prøve at gentage successen og har anmeldt en demonstration i Hannover i morgen. Politiet havde forbudt marchen, men retten i Hannover har nu tilladt den alligevel. Med begrænsninger: Det må ikke være en demonstration, men en manifestation som ikke bevæger sig nogle steder hen. På den måde mener retten, at politiet kan holde situationen under kontrol og moddemonstranter væk.

Udover at man regner med, at der kommer nationalistiske hooligans fra hele Tyskland, mobiliserer det tyske nazimiljø også på det kraftigste. Sandsynligvis kommer der derfor også mange til denne demonstration.

Også antifascister mobiliserer, og 18 moddemonstrationer er anmeldt.

Projekt Antifa holder jer opdateret.