Demonstration for mangfoldighed

Under parolen “Vi står sammen mod splittelse og racisme!” startede Racismefri By og SOS mod Racismes demonstration i dag ved Forum Metrostation på Frederiksberg.

Flere af talerne handlede om de politiske stramninger og den rå og racistiske tone, der præger debatten. Dan Parks udstilling først på Christiansborg og i morgen i Det Hvide Hus på Rosendahlsgade blev nævnt i talen af formanden for African Empowerment Center Josef W. Nielsen. Han opfordrede til at deltage i mandagens demonstration mod Dan Parks’ billeder.

Se Facebook-eventen for demonstrationen mandag den 27. oktober

Efter talerne ved Forum Metrostation bevægede demonstrationen sig gennem Nørrebro forbi Rådhuspladsen og Nørreport Station for at ende på Nytorv, hvor Lior sluttede demonstrationen af med at spille et par numre.

Demonstrationen var støttet af:
Muslimernes Fællesråd
Refugees Welcome
Indvandrerrådgivningen
Amnesti Nu
Dokumentations- og rådgivningscentret om Racediskrimination