Antiracister svarer igen

Under parolen ”Vi står sammen mod racisme og splittelse” indkalder Racismefri By og SOS mod Racisme til demonstration på søndag med start ved Forum St.

Demonstrationen er en reaktion på en stadig større accept af racistiske udtalelser og Racismefri By opfordrer samtidig til, at flere bliver aktive i den antiracistiske modstand.

 Vi vil bruge demonstrationen til at markere modstand mod racismen. Men vi vil også bruge demonstrationen til at danne brede netværk som kan arbejde sammen omkring antiracisme i fremtiden. Vi ser ikke demonstrationen som enden men nærmere opstarten på et stærkere antiracistisk modsvar, skriver Racismefri By i en pressemeddelelse.

De fremhæver, at det netop nu er særligt vigtigt med antiracistiske markeringer, da racisme ser ud til at blive et stort tema i den kommende valgkamp, hvilket samtidig vil fjerne fokus fra andre emner.

 De racistiske idéer fjerner fokus fra de virkelige problemer – nedskæringer, fattigdom, dårlige arbejdsforhold. Og får dem på bunden af samfundet til at slås indbyrdes i stedet for at slås for bedre forhold.

[
Facebookevent->https://www.facebook.com/fascismefrit]

Søndag den 26. oktober, kl. 13-16, Forum St.