Stop nazisterne på lørdag

Halmtorvet kl 12.00

Lørdag den 10. maj har nazisterne fra Danmarks Nationale Front (DNF) annonceret, at de vil demonstrere på Christiansborg Slotsplads. Det er første gang i mange år, at nazister vil demonstrere i København.

Når nazister som DNF går på gaden, så udgør de en fysisk trussel mod alle dem, der ikke passer ind i deres verdensbillede: indvandrere, flygtninge, religiøse og seksuelle minoriteter, venstreorienterede og alle andre, der vover at sige fra overfor racisme.

Derfor kan vi ikke overlade gaderne til dem. Vi er nødt til at vise, at der findes et alternativ. At der findes et København, hvor alle er velkomne uanset religion, etnicitet eller seksualitet. Et København, der siger aktivt fra overfor nazismen.

Racismefri By indkalder derfor til demonstration mod nazisme.

Vi mødes lørdag den 10. maj klokken 12.00 på Halmtorvet på Vesterbro og går sammen til Axeltorv.

Nazisternes starter nogle timer senere, klokken 15, på Christiansborg Slotsplads.

Fra Racismefri Bys side håber vi, at du vil bruge fem minutter på at invitere alle dine venner til dette event og dele det på din Facebookvæg.

kh Racismefri By

Rundetårn kl 14.00

Lørdag den 10. maj vil nazisterne fra Danmarks Nationale Front (DNF) demonstrere på Christiansborgs Slotsplads. Det er første gang siden Anden Verdenskrig, at organiserede nazister demonstrerer i det centrale København. Det skal selvfølgelig ikke ske uden modstand!

Derfor indkalder Antifascistisk Aktion (AFA) til aktion mod nazisterne. Vi samles den 10. maj kl. 14.00 ved Rundetårn. I fællesskab viser vi, at ingen nazister er velkomne i vores by!

Samme dag afholder vores kammerater i Racismefri By demonstration under parolen: For mangfoldighed – Mod nazisme. Dette initiativ støtter vi selvfølgeligt 100%.

Men da Københavns Politi denne dag har valgt at forhindre Racismefri Bys demonstration i at nærme sig Christiansborg, og dermed giver DNF mulighed for at sprede deres had uimodsagt, kan demonstrationen ikke stå alene.

Nazisterne i og omkring København opruster og vejrer morgenluft i krisens kølvand. Men nu er det nok. Nazisternes vold og had skal ikke have plads i vores by.

Derfor: Snør løbeskoene, tag din bedste kammerat i hånden og mød op kl. 14.00 ved Rundetårn!

KNUS FASCISMEN!

Antifascistisk Aktion

Tags: