Protestér mod nazidemo i København

Sakset fra Facebook:

Lørdag den 10. maj har nazisterne fra Danmarks Nationale Front (DNF) annonceret, at de vil demonstrere på Christiansborg Slotsplads. Det er første gang i mange år, at nazister vil demonstrere i København.

Når nazister som DNF går på gaden, så udgør de en fysisk trussel mod alle dem, der ikke passer ind i deres verdensbillede: indvandrere, flygtninge, religiøse og seksuelle minoriteter, venstreorienterede og alle andre, der vover at sige fra overfor racisme.

Derfor kan vi ikke overlade gaderne til dem. Vi er nødt til at vise, at der findes et alternativ. At der findes et København, hvor alle er velkomne uanset religion, etnicitet eller seksualitet. Et København, der siger aktivt fra overfor nazismen.

Racismefri By indkalder derfor til demonstration mod nazisterne.

Vi mødes lørdag den 10. maj klokken 12.30 på Halmtorvet på Vesterbro og går sammen til Christiansborg Slotsplads, hvor vores demonstration slutter klokken 14.00. Nazisternes starter en time senere, klokken 15.

Fra Racismefri Bys side håber vi, at du vil bruge fem minutter på at invitere alle dine venner til dette event og dele det på din Facebookvæg.