Vi ses på gaden i morgen!

AFA skriver:

Som reaktion på, at deres manifestation onsdag blev stoppet, har Danish Defence League indkaldt til ny løbeseddelsuddeling i rigmandsghettoen Hellerup på lørdag. Det sker samtidig med de to antifascistiske demonstrationer på henholdsvis Nørrebro og i Sydhavnen.

Med de to nazistiske overfald i København i november er det for os vigtigt at markere, at den antifascistiske bevægelse står samlet og reagerer kollektivt mod nazistisk vold.

I Sydhavnen har vi de seneste måneder set, at det gamle nazimiljø er begyndt at røre på sig, blandt andet fordi en del af Danmarks Nationale Fronts medlemmer bor i bydelen. Det har bl.a. resulteret i knuste ruder og trusler mod lokale bydelsaktivister.

Sydhavnen er et arbejderområde og havde i halvfemserne store problemer med nazister. Det problem tog lang tid at komme til livs, så i denne omgang skal det tages i opløbet. Derfor går vi med i demonstrationen på lørdag for at sikre, at nazisterne ikke chikanerer arrangementet.

For os er det langt vigtigere at sikre, at progressive kræfter og minoritetsgrupper kan være i fred for nazistisk vold i arbejderbydele, end at stoppe fascisterne fra at dele løbesedler ud i et allerede etnisk og politisk homogent Hellerup, der domineres den rige, hvide overklasse.

Sagt på en anden måde: Stillet overfor valget mellem at protestere mod nazivold i København og derefter bakke op om lokale aktivister i Sydhavnens kamp for et mangfoldigt Sydhavnen eller at tage til Hellerup for at smide DDL i Tuborg Havn, ja så vælger vi det første.

Politik handler om prioriteringer. Vi prioriterer arbejderklassen.

Fred mellem folkeslag – krig mellem klasser!

Ingen nazister i vores gader!