DDL kommer til Kbh – demo på onsdag

Indkaldelsen til moddemonstration lyder sådan her:

Den racistiske organisation Danish Defence League har annonceret, at de onsdag den 11. december kl. 17 vil gennemføre en manifestation, hvor de uddeler løbesedler foran Frederiksberg Centret på Falkonér Alle i København.

Organisationen består bl.a. af tidligere medlemmer af nynazistiske Dansk Front og nazistiske Danmarks Nationale Front og repræsenterer den mest voldsberedte strømning på den yderste højrefløj. Medlemmer af Danish Defence League har tidligere stået bag vold og hærværk rettet mod venstrefløjsaktivister og -lokaler.

At lade voldsberedte nazister organisere sig uden modstand giver dem kun plads til at vokse sig større og stærkere. Derfor går vi på gaden på onsdag!

Vi mødes onsdag kl. 16.00 (SHARP!) på Blågårds Plads. Spred ordet, tag alle vennerne med. Det her er vigtigt!

ALERTA, ALERTA – ANTIFASCISTA!

Arrangør: Antifascistisk Aktion

Læs mere om ALERTA!-konceptet

Se facebookevent

Tags:,