Finsk Sisu vælger parlamentsmedlem fra De Sande Finner som ny formand

Det indvandrerfjendtlige parti De Sande Finner fik 19,05 procent af stemmerne ved valget til det finske parlament i 2011 og sammenlignes med Dansk Folkeparti. Partiet har stærke forbindelser til den stærkt nationalistiske gruppe Finsk Sisu, hvor flere af de fremtrædende partimedlemmer også er organiseret. Olli Immonen, som sidder i det finske parlament for De Sande Finner, blev for nyligt valgt som ny formand for Finsk Sisu. Finsk Sisu bliver af mange beskyldt for at have nynazistiske tendenser og har tidligere gjort sig bemærket ved blandt andet at genoptrykke muhammed-tegningerne i 2006.

Ifølge svenske EXPO har gruppen stærke og åbenlyse forbindelser til nynazistiske og fascistiske grupper. Medlemmer af gruppen har blandt andet deltaget i den svenske festival Nordiska festivalen, sammen med ledende medlemmer af den svenske naziscene. På den måde fungerer Finsk Sisu som en bro til mere åbenlyst racistiske og fascistiske grupper.