Antifascistisk demonstration skifter samlingssted

I en opdatering om demonstrationen i dag skriver Antifascistisk Aktion:

Demonstrationen på lørdag bliver en larmedemo. SIAD har annonceret, at de laver en stående demonstration på Søtorvet lige overfor Nørrebro. De skal ikke længere marchere fra Axeltorv til Søtorvet. Uanset om de vil stå stille eller marchere, så skal deres had ikke stå uimodsagt. Vi tager pladsen før dem – vi tager pladsen fra dem!

Derfor: Medbring alt som kan larme, stå tidligt op og vær klar i god tid. Vi sørger for dj’s, kaffe og fløjter. Du skal medbringe alt hvad der kan overdøve racisterne. De skal ikke kunne høre hvad de selv siger!

Vi samles klokken 10.00 sharp i krydset Gyldenløvesgade/Nørre Farimagsgade.

INGEN RACISTER I VORES GADER!

Der er pt. mere end 1100 personer tilmeldt demonstrationen på Facebook.

Se facebookevent

Tags:,