Ingen racister på Nørrebro

Den racistiske organsiation SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark) har annonceret en demonstration ned af Nørrebrogade lørdag den 23. februar. Indkaldelsen kommer efter medieskriverierne om chikane mod jødiske børn på skolerne på Nørrebro.

Uanset omfanget af antisemitisme på Nørrebro, så er det fuldstændig uacceptabelt at minoritetsgrupper bliver taget som gidsler for SIAD’s racistiske projekt. For dem er staten Israel vestens sidste bolværk mod en muslimsk invasion af Europa, og forsøget på at piske en konflikt op mellem jøder og muslimer på Nørrebro passer perfekt ind i deres dagsorden. Deres forsøg på at skabe splid mellem Nørrebros beboere må ikke stå uimodsagt!

Vi går på gaden for at vise, at vi er mange, der ønsker et Nørrebro – et København – hvor alle etniske og religiøse grupper kan leve side om side. Jødiske børn skal ikke stå til regnskab for den israelske besættelsesmagts forbrydelser, ligesom palæstinensiske børn skal ikke være mål for hadefulde racisters propaganda.

Samfundets virkelige konflikter handler hverken om hudfarve eller religion. De handler om klasser. Både ateister, kristne, jøder og muslimer går på arbejde og knokler for at chefer, direktører og aktionærer kan blive forgyldt. Vi slider vores kroppe og sind, for at en lille elite kan malke profitten. Dét – kapitalismen – er problemet, ikke jødedommen eller islam.

MOD RACISME OG ANTISEMITISME!

FRED MELLEM FOLKESLAG – KRIG MELLEM KLASSER!

INGEN RACISTER PÅ NØRREBRO!

DERFOR: Antifascistisk demonstration lørdag den 23. februar klokken 10.00 (racisterne starter klokken 11.00). Vi samles på Blågårds Plads. Spred ordet – invitér alle dine venner!

Facebookevent

Arrangør: Antifascistisk Aktion (AFA)

PS: SIAD har endnu ikke fået tilladelse til at demonstrere på Nørrebro. Hvis politiet anviser dem en plads et andet sted i byen, så går vi selvfølgelig derhen og fortæller dem hvad vi synes om dem.

Tags:,