Stop racisterne – fra København til Kokkedal

Den racistiske forening SIAD har indkaldt til demonstration i Kokkedal lørdag den 1. december. Det er et forsøg på at slå politisk plat på en ophedet mediedebat, hvor det som sædvanligt er muslimer og islam, der gøres til syndebukke.

Det er totalt uacceptabelt, at beboerne i Kokkedal skal tages til gidsler i et racistisk rekrutteringsforsøg. Hverken muslimer eller andre i området skal have indskrænket deres bevægelsesfrihed, fordi en gruppe racister vil promovere sin menneskefjendske ideologi.

Et par ord om SIAD: Foreningen, der reelt ikke tællere mere end en håndfuld aktive, blev stiftet i 2005. De centrale medlemmer har baggrund i Den Danske Forening, men foreningens demonstrationer har samlet nynazister fra f.eks. Danmarks Nationale Front og Danskernes Parti og nazister fra DNSB, White Pride og Blood & Honour. SIAD har uden held stillet op ved kommunalvalget.

Når vi går på gaden, så gør vi det for at sikre, at hverken SIAD eller andre racister vinder fodfæste. Gør de det, så bliver konsekvensen vold og terror rettet mod venstrefløjen og minoritetsgrupper. Når vi stiller os i vejen er det altså for at forhindre, at fascisterne skal få mulighed for at angribe de mennesker, der ikke passer ind i deres verdensbillede.

DERFOR: Duk op lørdag den 1. december klokken 11.00 på Blågårds Plads. Husk varmt tøj. Ingen alkohol eller andre rusmidler.

Arrangør: Antifascistisk Aktion

Facebookevent

Sort-hvid flyer i A4 (print, klip og spred!)

Tags:,