EDL hacket igen igen

Hackere fra ZCompany Hacking Crew (ZHC), som før har hacket EDLs hjemmeside, har også denne gang ændret EDL-siden totalt. I stedet for nationalistisk og racistisk EDL-propaganda har hackerne lagt antiracistiske og antizionistike budskaber op på siden.

Derudover har ZHC også lagt screendumps op af hackede mails, som ifølge ZHC stammer fra EDL-hjemmesidens administratorers interne mail-korrespondancer. Mails der afslører hvordan disse administratorer både har chikaneret folk de ikke kan lide og har narret penge fra folk til at finansiere EDL, men også samtidig har brugt EDL-penge på private fornøjelser.

Ud fra en af de offentliggjorte mails kan man angiveligt se at EDL medlemmet, og organisator Tim Ablitt har været på ferie på Frigård Camping i Kollund i Danmark, for organisationens penge. Kollund ligger tæt på Bov som tidligere har huset DDLs hovedkvarter, men om der er en sammenhæng kan vi ikke med sikkerhed vide.

Om tidspunktet for aktionen har noget at gøre med at en af EDLs ledere, Kevin Carroll, stiller op til jobbet som politichef i Luton melder hackerne ikke noget om i deres tekst på siden. Til gengæld lover de at det ikke er sidste gang at de rammer EDL og de siger at det bedste stadig er i vente. ZHC truer bl.a. EDL med at afsløre hacket data på EDL-sympatisører og folk der har doneret penge til EDL.

ZCompany Hacking Crew´s tekst på EDL´s hjemmeside:

“Such a shame! EDL admins! as we ZHC said we will always be one step ahead of you. We will chase you, expose your racism and even remove you from the web. We demonstrated it successfully by deleting your facebook page three times. And we have demonstrated it successfully by defacing and exposing your frauds yet again.But the best is yet to come. Yes right, details of supporters and donors of EDL will be made public soon.A racist organization like you don’t deserve to exist. And we ZHC will leave no stone upturned in exposing your lies. To the ordinary EDL members: These EDL admins lie to you. They have been using your donations and funds for their personal gain. But don’t worry ZHC is here for the audit. Stop following the admins like sheeps.”

ZHC har også lagt denne video op på youtube i forbindelse med deres aktion.

Tags:,