Daniel Carlsen kommer til København – Ingen platform for nazisme!

Onsdag kommer topnazisten Daniel Carlsen til København. Her skal han tale ved et debatarrangement med Rune Kristensen fra De Konservative. Arrangementet foregår hos Konservativ Ungdom, Allégade 24A, 1. sal på Frederiksberg. Mødet varer fra klokken 19-21.

Daniel Carlsen er ikke hvem som helst. Udover at have pressenævnets ord på at være nazist og byrettens ord på at være voldsforbryder, så har han en fortid i nazipartiet DNSB. I 2011 brød han ud og dannede sit eget nynazistiske parti, Danskernes Parti. Derudover er han en af landets mest kendte holocaustbenægtere og har et bredt netværk blandt voldsberedte nazister i både ind- og udland.

Sidst Carlsen gæstede København (i marts) fik han ikke et ben til jorden. Det gør han heller ikke onsdag! Sammen trækker vi en streg i sandet. Vi vil ikke se stiltiende til, mens den samlede nazibevægelses øverste leder forsøger at rekruttere sympatisører op til kommunalvalget næste år.

DERFOR: DUK OP onsdag den 31. oktober klokken 17.30 på Frederiksberg Runddel (krydset Frederiksberg Allé/Pile Allé/Allégade). Medbring gerne bannere, larm, varm kaffe og te og hvad du ellers tror, der kan gøre protesten endnu federe!

Hvis ikke os – hvem så? Hvis ikke nu – hvornår så?

Antifascistisk Aktion