DDL-talsmand trækker sig

Beskeden om, at Kasper Mortensen har forladt Danish Defence League, kommer i en besked til organisationens medlemmer på Facebook. Samtidig lyder det, at DDL’s klubhuse “lukkes og overgår til personer udenfor DDL´s regi.” Hvad det præcis betyder for DDL’s fremtidige brug af klubhusene er uklart.

Meddelelsen kommer efter en sommer, hvor Danish Defence League lovede en demonstrationsrække, hvor de ville ud og vække danskerne til kamp mod islam. På trods af stort opslåede interviews hvor demonstrationskampagnen blev præsenteret, blev det kun til een demonstration, der blev gennemført i udkanten af fiskerbyen Thyborøn.

Samtidig har Danish Defence Leagues repræsentation ved de seneste internationale demonstrationer i counter jihad-bevægelsen været særdeles svagt. Både i Stockholm i august og Oslo i september var DDL kun repræsenteret med en lille håndfuld medlemmer. Det samme har været gældende ved de større demonstrationer i England.

Kasper Mortensen nåede at være medlem af Danish Defence League i et år og en måned. Han blev medlem ifb. med DDL’s minimarkering af ti-året for 11. september-angrebene sidste år.

Tags: