Svenske kommunalpolitikere melder sig ind i nazistisk parti

Byrådsmedlemmerne i den svenske by Hedemora, sverigesdemokraten Lars-Erik Karlsson og løsgængeren og tidligere sverigesdemokrat Sven-Olov Karlsson, meldte sig i går ind i det nazistiske Svenskernes Parti (SvP).
Det sker efter, at expo.se i mandags kunne berette om et møde mellem de nævnte kommunalpolitikere og repræsentanter fra SvP.
Begge virker de dog ikke til at have megen indsigt i det parti, de har meldt sig ind i. Eksempelvis forstår ingen af politikerne umiddelbart SvP’s antisemittiske holdninger. ”Jeg har ikke taget stilling til jøderne. Jeg ved ikke, om de har gjort noget dumt. Men har de gjort det, så damn. Det eneste, jeg ved om jøder, er, at de altid har været forretningsmænd,” udtaler Sven-Olov Karlsson. Alligevel mener han, at: ”Svenskernes Parti og Sverigesdemokraterne egentlig er meget ens”.
Svenskernes Parti har siden 2010, hvor partilederen Daniel Höglund blev frataget sin byrådspost på grund af valgregler, forsøgt at klemme sig ind i svensk kommunalpolitik, dog uden større held.

Læs projektantifa.dk´s artikel om Daniel Höglunds byrådspost.

[
Læs mere om de to byrådspolitikere på expo.se->http://expo.se/2012/sd-politiker-ansluter-sig-till-nazistparti_5321.html]

Tags: