Golden Dawn angriber immigranter i Rafina

Anklagerne kommer efter en video, hvor gadehandlere i byen Rafina får tjekket deres opholdstilladelser af Golden Dawn medlemmer. Kort herefter ser man en anden gruppe, som bærer på faner med det græske flag, smadre en af boderne til ukendelighed.

George Germenis, et af partiets parlamentsmedlemmer, retfærdiggør aktionen: “Vi gik en tur rundt i bazaren og lyttede til de små handlendes problemer. Her opdagede vi at nogle illegale immigranter solgte ting uden de nødvendige tilladelser. Vi meldte dem til politiet, hvorefter vi gjorde det som Golden Dawn er nød til at gøre.”

Den græske minister for Offentlig Orden og Borgerbeskyttelse (Ministry of Public Order and Citizen Protection) har gjort det klart at han ikke vil acceptere nogen form for “Autoritets bemægtigelse”.

To parlamentsmedlemmer fra Golden Dawn risikerer nu at få deres parlamentariske immunitet ophævet i forbindelse med sagen.

Nyheden er oversat fra denne original artikel