Du kan også bidrage til Projekt Antifa

Projekt Antifa drives af en fast redaktionsgruppe. Vi skriver artikler, arrangerer fester samt foredrag og meget andet. Vi arbejder alle frivilligt og er en forholdsvis lille redaktion. Derfor har vi ikke mulighed for at være med alle steder, eller skrive om alle de interessante emner, der dukker op.

Derfor er du mere end velkommen til at levere indhold til hjemmesiden. Det kan være at du har fundet en god kronik du gerne vil oversætte, måske kender du nogle antifascister fra et andet land, som har noget spændende at fortælle, måske noget helt tredje.

Vil du skrive en nyhedsartikel, så er det vigtigt at den handler om noget aktuelt. En demonstration, som blev afholdt for halvanden måned siden er sjældent interessant, for så har andre allerede skrevet om den. Når du får en idé til en artikel er det vigtigt at du tænker over om den passer til vores hjemmeside. Vores primære emner er antifascisme, antiracisme og asylpolitik.

Du må gerne tænke over hvad overskriften skal være. Har du mulighed for det, så send et billede med. Billedet skal være minimum 522 pixels x 270 pixels. Inden du sender en artikel ind til vores redaktion, vil vi opfordre dig til at gennemlæse teksten og rette den til, og at du evt. får en ven til at læse korrektur.

Vi har begrænsede ressourcer, og skal vi bruge for lang tid på at rette en artikel til, går det ud over andet indhold. Dette skal ikke skræmme folk fra at bidrage til siden, men er vigtigt for processen. Selvfølgelig kan der være artikler som haster meget, og her træder vi selvfølgelig gerne til som redaktion og former artiklen færdig.

For kronikker og analyser gælder samme aktualitetskrav ikke i samme grad. Vi vil meget gerne vide hvor oversættelser eller transskriberinger stammer fra, så husk at inkludere et link til originalværket eller skriv hvilket fysisk medie din tekst stammer fra.

Vi modtager også gerne andet materiale som f.eks. billeder fra demonstrationer. Har du bare et link som du gerne vil dele med os, er du selvfølgelig også velkommen til at sende det.

Vi forbeholder os retten til at redigere de artikler vi modtager.

Du kan sende artikler o.a. til kontakt@projektantifa.dk