17 ungarske nazi-sites hacket

I mandags hackede og ”de-facede” gruppen 17 forskellige nazistiske og fascistiske hjemmesider fra Ungarn i et stort koordineret angreb.

Anonymous´ Operation Blitzkrieg mod nazistiske og fascistiske hjemmesider, har stået på siden maj 2011 med en svingende intensitet. Aktivisternes angreb har blandt andet ramt en Ku Klux Klan-hjemmeside og derudover er en række store tyske og amerikanske nazi-hjemmesider og fora blevet hacket. Graden af angrebene svinger en del fra, at siderne er blevet defacet (har fået forsiden fjernet og eller ændret) og lukket ned i nogen timer eller dage, til sider der er blevet tømt for data og blevet lukket ned i lang tid.

I skrivende stund vides det ikke om hjemmesiderne er kommet op at køre igen.

Hvem der har lavet denne video vides ikke, men det er jo netop hele pointen.

http://www.youtube.com/watch?v=I5aPWlUzPdo&feature=plcp

mere info her