Hackere smadrer naziforum

Anonymous hævder tilmed også at de har opsnappet al data om brugerne af den nazistiske hjemmesides forum, og siger at de vil offentliggøre denne data.

Fra tidligt fredag kunne man i stedet for det sædvanlige nazistiske hjemmeside-index læse; “Hacked by Anonymous”, “You should have expected us” og “Fuck off, Nazi scum” [“hacket af Anonymous”, “I skulle have forventet os” og “fuck af nazi-svin”]. Derudover er alle posts på forummet indtil videre forsvundet. Ifølge tweets fra personer omkring af det løse hacker-netværk forbereder Anonymous at frigive en masse indsamlet data og ikke mindst posts og private beskeder fra forummet så alle og enhver som skulle have lyst, vil kunne få indsigt i hvem disse nazister er, hvad de har gang i og ikke mindst hvad de skriver til hinanden på nettet.

Det er ikke første gang hackere sætter nazister, højreorienterede grupper og partiers hjemmesider ud af spillet. Også vital info som lister på alle kunder der har shoppet i forskellige nazistiske web-butikker er tidligere blevet blevet kopieret og afsløret af hackere. Således kunne f.eks det tyske nazi-tøjfirma Thor Steinars, kunder for et par år siden finde deres personlige data og hvad de havde købt i nazi-webbutikken frit tilgængeligt på nettet.

Anonymous erklærede mål er at kæmpe for ytringsfrihed og mod censur og misbrug af nettet. Gruppen er også kendt for dens modstand mod ACTA, Scientologikirken og for sin støtte til Wikileaks og The Pirate Bay og lignende tjenester.