Projekt Antifa inviterer til foredrag om tysk naziterrorgruppe

Hele Tyskland var i chok, da detaljerne om den nazistiske terrorgruppe “Nationalsozialistischer Untergrund” (NSU) kom frem i offentligheden i november 2011. Siden 1998 levede de tre medlemmer af NSU, Beate Zschäpe, Uwe Mundlos og Uwe Böhnardt under jorden. De henrettede otte mennesker med tyrkisk baggrund, en græker og en politibetjent. Udover det står NSU bag et sømbombeattentat i Köln og omkring 14 bankrøverier.

Projekt Antifa inviterer til foredrag om terrorcellen torsdag den 24. maj klokken 19.00 på Støberiet. Foredragsholderen, Anna Schmidt fra Antifaschistisches Infoblatt, fortæller om NSU’s forbrydelser og deres forbindelser i det nynazistiske miljø. Blandt andet bliver det berørt, hvor meget resten af det nynazistiske miljø kendte til aktiviteterne. Derudover bliver den tyske efterretningstjenestes skandaløse passivitet berørt.

Foredraget bliver holdt på engelsk og løber af stablen torsdag den 24. maj klokken 19.00 i Støberiet, Blågårds Plads 3, 2200 København N. Det er naturligvis gratis.

Facebookevent