AFA fylder 20!

Invitationen lyder således:

Fascistiske bevægelser udgør overalt i verden en trussel mod den kæmpende venstrefløj, mod arbejderbevægelsen og mod minoritetsgrupper. Med trusler, vold og terror arbejder de for et samfund, hvor grundlæggende frihedsrettigheder kun gælder for de særligt udvalgte: Dem med den rigtige hudfarve, religion og politiske overbevisning. Et samfund, hvor homoseksualitet straffes, hvor kvinden står i køkkenet, hvor klassekamp er erstattet af klassesamarbejde og hvor progressive stemmer undertrykkes.

Al erfaring viser, at fascismen kræver modstand. Det virker ikke at forbyde dem, det virker ikke at ringe til politiet og det virker ikke at ignorere dem.

Den eneste mulighed er at stå sammen og forsvare os selv mod fascisterne. Selvom antifascisme udråbes til terrorisme af myndigheder og presse, holder vi fast i antifascismens legitimitet og nødvendighed. Vi er nødt til – og har ret til – at forsvare os, når fascisterne vil os til livs.

De sidste tyve år har Antifascistisk Aktion i København været en del af den antifascistiske kamp. Det fejrer vi med et brag af en fest i Ungdomshuset på Dortheavej lørdag den 19. maj. Vi fejrer, at vi og I – alle vores kammerater i den antifascistiske bevægelse – har knoklet og kæmpet for at holde fascisterne fra gaden med succes. Vi fester for retten til selvforsvar.

Gårdscenen (16 – 21):

 DJ:im & Ehlerz

 Lady Nea

 Young Blood Soundsystem + Homies

 Livegraffiti

Folkekøkken klokken 19.00 ved BumZens køkkencrew. Lækker mad for en tyver!

Dødsmaskinen og Salen (21 – 05):

 Sort Stue

 Oi Polloi (sco)

 Hårda Tider (sve)

 Fabeldyret og homies

 Commie Cowboys

 Wasted (fin)

 KCL

 General Knas (sve)

 OWAB

 Sally Vox

 Zaki & Vakili

 The Movement

Alt overskud går til Ungdomshusets trængte økonomi. Entré: 50 kroner.

Flyer

Facebookevent

Tags: