Århus-nazist dømt for vold

Den unge nazist Andreas Holmenlund Snedker var i retten for et overfald begået i februar i forbindelse med en demonstration mod ACTA-aftalen. Her blev to venstrefløjsaktivister overfaldet af en gruppe nazister.

Udover at blive dømt for vold, blev han også dømt for besiddelse af amfetamin med henblik på videresalg. Dommen på 60 dages fængsel blev gjort betinget på betingelse af, at den unge nazist flytter fra Århus og ikke i fremtiden bliver set sammen med White Pride.

3-4-2.jpg
Den dømte Andreas Holmenlund Snedker.

I forbindelse med retssagen var en gruppe lokale antifascister mødt op, for at vise deres solidaritet med ofrene. Der var dog ingen nazister, der viste solidaritet med Andreas Holmenlund Snedker. Han ankom til retten sammen med to pædagoger fra det opholdssted hvor han pt. befinder sig.