Brevikfans og nynazister vil samles 1. maj i København

I Danish Defence Leagues Facebookgruppe er alle medlemmer blevet inviteret til at markere 1. maj i Kongens Have i det centrale København på tirsdag.

Det har fået københavnske antifascister til at indkalde til blokade af DDL-arrangementet. Der er samling for alle antifascister tirsdag den 1. maj klokken 10.30 i Folkets Park.

Ekstra Bladet bringer i dag et større portræt af DDL-talsmanden Kasper Mortensen, der på forsiden af avisen er citeret for at sige, at “Brevik er en klog mand”. Talsmanden, der ifølge avisen er dømt for grov vold tre gange, omtaler i avisen også Hitler som “en mand med en knivskarp intelligens.”

I samme spor har Danish Defence League desuden meldt ud, at de fire nynazister, der i torsdags blev jaget ud af Nørrebro, er medlemmer af DDL. Det er første gang, at DDL vedkender sig så nære relationer til aktive nynazister. De fire har blandt andet været aktive i Dansk Front, Frie Danske Nationalister og Danmarks Nationale Front, ligesom flere af dem har deltaget i ihvertfald to Blood & Honour-koncerter i henholdsvis 2008 og 2009.

Facebookevent for blokaden

Tags: