Nynazister jaget ud af Nørrebro

I forbindelse med aftenens debatmøde med Morten Messerschmidt dukkede fire nynazister fra Danmarks Nationale Front op på Nørrebro. Der ikke var indkaldt til nogle organiserede protester mod debatmødet, men gruppen blev hurtigt genkendt under mødet.

Deres fremmøde resulterede i, at der via sms blev mobiliseret omkring 75 antifascister. Da nazisterne forlod mødet blev de mødte af højlydte antifascistiske slagord, fyrværkeri, cykler og flasker. Politiet havde ingen kontrol over situationen, og efter at have trukket stave og hevet hunde frem, blev nynazisterne eskorteret ind i en transit og ræset ud af Nørrebro.

De fire nynazister har alle en fortid i Dansk Front. De seneste år har de alle været involveret i Danmarks Nationale Front.

Se video på Ekstra Bladet

Se video hos TV2

Tags: