Foredrag om den antifascistiske kamp i Polen

På trods af de store naziproblemer, viste den store nazimarch i Warszawa i november sidste år, at der findes progressive kræfter som ikke har lyst til at affinde sig med situationen. Marchen kunne ikke stoppes, men flere tusinde antifascister viste deres protest på gaden.

Torsdag den 9. februar kl. 19.00 har vi antifascister fra Polen på besøg, som vil fortælle os nærmere om situationen i Polen. Foredraget bliver et generelt overblik over den nynazistiske bevægelse, men også antifascistiske modaktiviteter i landet. Nazimarchen i Polens hovedstad i november, vil blive beskrevet som et eksempel på antifascistisk arbejde i Polen. Der vil også blive fokus på mobiliseringen i det nynazistiske miljø og hvordan samfundets reaktioner på marchen har været.

Foredraget løber af stablen i caféen i BumZen, Baldersgade 20-22, 2200 København N. Der er gratis entré, og det er klokken 19.00.