Massive konflikter i Danish Defence League

Da Danish Defence League (DDL) i sensommeren 2010 startede op var det med engelske Gary Hooper ved roret. Han blev dog rimelig hurtigt vippet af pinden af Bo Vilbrand, der igennem hele 2011 stod i spidsen for Danish Defence League. Gary Hooper dannede i stedet gruppen “Danske Defence League”, der stadig eksisterer i dag.

Nu er det så Bo Vilbrands tur til at blive vippet af pinden og starte en ny gruppe. Sammen med Danish Defence Leagues tidligere leder på Djursland, Brian Greve Kjær, har han, efter de blev kuppet ud af DDL, startet en ny gruppe. Gruppen, som de kalder Dansk Modstand, har allerede fået en hjemmeside, og har desuden overtaget DDL’s netradio, som de to administrerede. Også DDL’s officielle domæne er stadig registreret i Bo Vilbrands navn, selvom han er persona non grata i DDL. DDL’s hjemmeside er i øvrigt lukket.

Under Bo Vilbrand havde DDL et anstrengt forhold til Gary Hooper og hans Danske Defence League-projekt, men det vil de nye DDL-ledere lavet om på. De nye ledere arbejder således på en sammenlægning af DDL og Danske Defence League. Det er dog ikke alle de tilbageværende DDL-folk der synes om den idé. Lederen af DDL Vestsjælland karakteriserer relationen til Gary Hooper-fløjen således:

“Et samarbejde med “Danske defence league” vil være selvmord, da bagmændene i denne gruppe er stjernepsykopater og hellere end gerne vil skabe splid og løgne for egen vindings skyld. Jeg har set det på tæt hold og de 2 som står bag gruppen er manipulerende mennesker som ikke er til at stole på. Jeg har aldrig hørt på så mange løgne som fra deres mund, der er også en grund til at EDL og de andre defence leagues trak deres støtte til dem for længe siden, de sad og svinede dem alle til fordi de ikke fik deres vilje og ikke kunne få lov til at gøre sig selv til eneherskere over DDL! I starten virker de flinke og snakker en efter munden, men pludselig finder man ud af hvordan de stikker en i ryggen og spreder løgne, de er til mere skade end gavn!”

Således er Danish Defence League i dag splittet i minimum fire fraktioner:

 Dansk Modstand, der består af de to ledere der blev kuppet ud af DDL i juleferien.

 Danske Defence League, der består af DDL’s oprindelige grundlæggere, blandt andet englænderen Gary Hooper.

 Danish Defence League (DDL), der har English Defence Leagues støtte, og forsøger at samle tropperne.

 DDL Vestsjælland, der er en del af DDL, men som i modsætning til resten af DDL ikke ønsker et samarbejde med Danske Defence League.

Den nye ledelse i Danish Defence League forventer at finde deres fremtidige samarbejdspartnere i SIAD, Vederfølner, Den Danske Forening og Dansk Folkeparti.

Tags: