Succesfuldt foredrag om traumer

Tre medlemmer af Gadeterapeuterne holdt foredraget, og på trods af at emnet kan være meget personligt og svært at tale om foran mange mennesker, var der en god og afslappet stemning med livlig diskussion. Udover gadeterapeuternes foredrag blev der talt om hvordan traumer opstår, symptomer, mulige konsekvenser, handlingsmuligheder mv.

Gadeterapeuternes konkrete arbejde blev også gennemgået. Dette inkluderer blandt andet gratis samtaler, tavshedspligt, samt at der ikke er nogen forpligtelser eller journalføring, og dette var med til at fjerne den nervøsitet mange kan have med at kontakte Gadeterapeuterne første gang.
Tilbagemeldingerne fra foredragets deltagere var gennemgående positiv, og vi er sikre på, at det ikke er sidste gang Projekt Antifa behandler dette emne.

Mange tak til Gadeterapeuterne og alle de der kom!

Besøg Gadeterapeuternes hjemmeside

NB: Og ja, vi ved godt at der mangler et t i vores nye banner, men man kan jo ikke vinde hver gang 🙂