Projekt Antifa inviterer til foredrag om modstandskampen

Fra Projekt Antifas side er vi meget stolte af at kunne præsentere den tidligere BOPA-sabotør Per Mortensen, der vil komme og fortælle om hvordan han oplevede Anden Verdenskrig og den nazistiske besættelse.

Arrangementet løber af stablen lørdag den 3. december klokken 15.00. Vi mødes foran Frihedsmuseet, der ligger på hjørnet af Esplanaden og Churchillparken, på grænsen mellem Østerbro og Indre by. Museet har særåbent for Projekt Antifas læsere.

Der vil først være mulighed for at gå rundt og se museets faste udstilling. Når klokken bliver 16.30, vil Per Mortensen så fortælle om sine oplevelser som sabotør. Hele arrangementet er gratis.

Nedenfor kan du se kortfilmen “Bomben i Boyesgade” om BOPA-aktionen mod Always-fabrikken under krigen. Filmen blev udgivet i maj i år.