Foredrag om den russiske nazi-bevægelse

Siden murens fald er en stor og brutal nynazistisk bevægelse vokset frem i Rusland. Bevægelsen, der tæller mange tusinde aktive, har stået bag en lang række mord og utallige overfald på politiske modstandere, journalister samt personer der ikke passer ind i deres race-opfattelse.

Projekt Antifa og Ungdomshuset inviterer torsdag d. 13. oktober til foredrag om den russiske nazi-bevægelse. Først vises filmen “Princippet om had” med engelske undertekster, hvorefter en russisk antifascist fortæller om situationen i Rusland samt om den antifascistiske modstand og den juridiske repression de møder.

Efter foredraget vil en repræsentant fra Skåne mot Rasism fortælle kort om moddemonstrationen mod Sverigedemokratisk Ungdoms march lørdag den 15. oktober i Malmö. Der vil også blive orienteret om fællesafgang fra København.

Download, print og spred flyer for arrangementet.

Tags: