Projekt Antifa fylder to!

På Projekt Antifas et-års fødselsdag lancerede vi Antifashoppen.dk. Den er siden blevet relanceret med kreditkort-betaling og et omfattende sortiment.

Derudover har vi gennemført to særdeles velbesøgte foredrag med forfatteren Charlotte Johannsen i foråret i henholdsvis København og Århus.

Udover den daglige nyhedsopdatering har redaktionen skrevet en række længere kronikker i fællesskab, der kan findes i baggrundssektionen.

Vi har også ved to lejligheder, en deportation og lørdagens nazikoncert, lavet liveupdates via Twitter. Generelt har flermedialiteten fyldt meget i Projekt Antifa-universitetet. Vi har 2.393 fans på Facebook, og i skrivende stund har sms-tjenesten Antifa Update 483 tilmeldte.

Vi har et gennemsnit på lige over 500 besøgende dagligt. På vores et-års fødselsdag var gennemsnittet lige over 220 daglige besøgende.

I efteråret har vi blandt andet et foredrag om tysk nazi-rock på programmet, ligesom vi arbejder på et foredrag om den russiske nazi-scene, der absolut ikke er blevet mindre aktuel efter de seneste ugers skriverier om DNF’s samarbejde med væbnede russiske nazister.

Samtidig går vi henover de kommende måneder igang med et større ombygningsprojekt, hvor vi skal finde ud af hvad ProjektAntifa.dk som website skal kunne, hvilket gerne skulle resultere i et nyt design og nye funktionaliteter i løbet af 2012.

Med til en status på hører også, at vi altid er på jagt efter folk der har lyst til at hjælpe med at skrive nyheder og baggrund. Hvis det er noget for dig, så smid en email til kontakt@projektantifa.dk.

Fra redaktionen skal der afslutningsvist også lyde en stor tak til alle læsere og gæster for den omfattende opbakning til alle vores projekter og arrangementer det seneste år. Uden jer var vi intet.