Antifa Update i luften!

Det er med glæde, at vi i dag præsenterer Projekt Antifas sms-service, Antifa Update, der er åben for alle.

Som tilmeldt til servicen får du løbende sms’er om relevante nyheder, vigtige baggrundstekster og offentlige arrangementer.

“Tanken med sms-servicen er, at gøre det nemmere for folk der ikke er organiseret eller har deres faste gang i aktivistmiljøet, at blive involveret i antifascistisk aktiviteter,” forklarer Kamilla fra Projekt Antifa, og fortsætter:

“Hele grundtanken med Projekt Antifa er jo, at gøre kampen mod racisme og fascisme mere åben og tilgængelig, og ikke blot noget for en relativt snæver kreds. SMS-servicen er endnu et skridt på vejen, og vi er spændte på at se resultaterne.”

Du kan tilmelde dig Antifa Update ved at sende en sms med teksten TILMELD til 5192 0161. Det koster almindelig sms-takst at melde sig til, og derefter er det gratis at modtage beskederne. Du kan melde dig fra ved at sms’e AFMELD til 5192 0161.