Foredrag med forfatteren bag ‘Forklædt som nazist’

Det er lykkedes os at hyre forfatterinden Charlotte Johannsen, til at komme og holde foredrag i både København og Århus. Her vil hun fortælle om sin otte måneder lange infiltration af det højreekstreme miljø i Århus. I den periode kom hun helt tæt på topfolk fra blandt andet White Pride og Vederfølner, ligesom hun fik tætte forhold til medlemmerne af de officielt upolitiske fangrupper Nysir og Barndommen.

I København arrangeres foredrag i af Projekt Antifa og Ungdomshuset i samarbejde. Det løber af stablen torsdag den 31. marts klokken 20.00 i Ungdomshuset på Dortheavej 61, 2400 København NV. Der vil inden foredraget være folkekøkken.

I Århus arrangeres foredraget af Projekt Antifa i samarbejde med Antiracistisk Netværk i Århus. Det finder sted torsdag den 7. april klokken 19.30 i Enhedslistens lokaler i Mindegade 10, Århus C. Dørene åbnes klokken 19.00 – kom i god tid!

Facebook-event (Århus)

Flyer (Århus)

Facebook-event (København)

Flyer (København)