Antifashoppen.dk relanceret!

– Der er sket to markante ændringer. At man fremover kan betale med alle kreditkort, i stedet for med bankoverførsel. Det er vores klare opfattelse, at mange droppede at handle, fordi de skulle betale via bankoverførsel. Derudover har vi lavet en markant udvidelse af sortimentet, og er nu oppe på 30 forskellige varer, og vi har flere på vej, fortæller Anton fra shop-gruppen, og fortsætter:

 De næste skridt blive at kunne sende varer til udlandet, samt at udvide sortimentet. Vi er altid åbne for kreative forslag, så hvis nogen læsere ligger inde med ideer til nye varer, så må de meget gerne smid en email på shop@projektantifa.dk.

Antifashoppens primære mål er at distribuere gadepropaganda til aktivister i hele landet til en billig penge.

Besøg Antifashoppen.dk