Hizb-Ut-Tahrir-føljetonen pt. II

Efter at være blevet bedt om at forholde sig til at de to demonstrationer skulle starte samme tid og sted, har arrangøren af den ‘antiracistiske’ demonstration (den med talere fra Frit Iran, SF og S) nu erklæret, at de to manifestationer bliver slået sammen.

Det betyder altså, at dem der havde regnet med at skulle til en progressiv manifestation rettet mod Hizb-Ut-Tahrirs anti-semitisme og homofobi, på et antiracistisk og ikke-nationalistisk grundlag, nu bliver tvunget til at stå side med tosser fra Fremskridtspartiet, SIAD og andre højreekstreme organisationer.

Det betyder også, at Jaleh Tavakoli (tidl. Enhedslisten) og de andre talere ved venstrefløjsdemonstrationen nu skal tale ved den fælles demonstration, formentligt for både organiserede racister og andet rakkerpak.

Håbet om, at man for engangs skyld kunne deltage i en protest mod Hizb-Ut-Tahrir på et progressivt, antifascistisk grundlag er altså dødt.

Og så for lige at klargøre Projekt Antifas rolle i det hele: Projekt Antifa inviterede mandag aften alle vores Facebook-venner til den antiracistiske demonstration. Nu står det så klart, at manifestationerne er slået sammen, og vi kan på ingen måde anbefale folk at deltage i en demonstration side om side med erklærede racister og fremmedfjendske landsbytosser.