Altid savnet – aldrig glemt!

Martin Lindblom var medstifter af Antifascistisk Aktion i København, og var siden hen redaktør af Modkraft.dk i en årrække. I august 2008 fik han konstateret kræft, og 23. november 2009 sov han stille ind.

I anledning af et-års dagen for Martins død vil vi her fra Projekt Antifas side viderebring en opfordring fra Martins nærmeste, om at melde sig ind i Modkrafts støtteforening Medkraft. Modkraft var Martins hjertebarn og livsprojekt, og den største respekt han kan vises, er ved at støtte den fortsatte drift og udvikling af venstrefløjens vigtigste medie.

Du kan støtte foreningen Medkraft ved at lave en fast månedlig overførsel til reg: 5361, konto: 0332952, mærk overførslen med “Foreningen Medkraft”, dit navn, adresse og email.

Altid savnet – aldrig glemt!

KAMPEN FORTSÆTTER!

Se Antifascistisk Aktions nekrolog

Se Wikipedia-opslag om Martin Lindblom

Se Modkrafts samling af links og tekster om Martin Lindblom

Læs mere om foreningen Medkraft

Tags: