[Opdateret] Nye nazioverfald i Århus – manifestation i morgen mandag!

Det første overfald skete ved 7-11 ved Århus Banegård. Her bliver en enlig aktivist overfaldet af en mindre gruppe White Pride-folk. Han bliver blandt andet slået i baghovedet med en flaske.

Kort tid efter overfaldes to andre aktivister, også ved Århus Banegård, af en gruppe på omkring otte White Pride-folk overfalder dem med slag og spark i hovedet. Den ene af de to brækker næsen og får smadret en tand. Cirka samtidig jages en fjerde aktivist ved Pustervig af tre højreekstremister.

Overfaldene kommer efter en længere rolig periode uden vold, udover en episode i juli i det centrale Århus.

[Opdateret 17.45]

På grund af de to overfald lørdag nat, indkalder Antiracistisk Netværk i Århus til manifestation klokken 17.00 mandag eftermiddag på pladsen foran Århus Banegård, hvor de to overfald fandt sted. Manifestationen bliver stillestående.