Smid racisterne ud af Nordvest!

SIADs demonstration er rettet mod moske-byggeriet på Vibevej 25 i Nordvest, og starter klokken 14.00. Allerede klokken 13.00 samme dag har antiracisterne dog indkaldt til moddemonstration samme sted.

De seneste gange SIAD har søgt om demonstrationstilladelse til at demonstrere i Nordvest har de fået afslag af politiet, men arrangørerne af moddemonstrationen holder alligevel fast i planerne:

 Der er en overvejende sandsynlighed for at SIAD igen vælger at aflyse dagen inden, men uanset om de gør eller ej, så samles vi for at markere, at racister og nazister ikke skal kunne demonstrere offentligt, hverken i Nordvest eller nogen andre steder, siger Laura fra arrangørgruppen.

Hun fortsætter:

 Vi kan ikke løbe den risiko at lade være med at mobilisere, og så stå med håret i postkassen hvis Københavns Politi igen vælger at gå racisternes ærinde – derfor holder vi fast i mobiliseringen, og håber at se rigtigt mange folk på dagen, SIAD-demo eller ej.

Projekt Antifa bringer i næste uge et længere interview med arrangørerne, blandt andet om forholdet til moskeen og spørgsmålet om det iranske præstestyre.

Se flyeren

Se facebook-event

Tags: