AFA: Støt de tiltalte klimaaktivister!

Den kommende tid skal fire klimaaktivister for retten, sigtet for at overtræde en række af straffelovens tungere paragraffer. Sagen er et endnu et politiangreb på venstrefløjen, og med al ønskelig tydelighed bestillingsarbejde fra politisk hold.

De seneste år har vi, med startskud i rydningen af Ungdomshuset, oplevet en massiv repressionsbølge rettet mod alle grene af venstrefløjen; international solidaritet, fristeds-kampen, antifascisme og klimakampen, for blot at nævne de mest oplagte.

Angrebene har taget til, og det er nødvendigt at vi som venstrefløj står sammen og støtter dem der er under angreb, og ser bort fra dagligdagens politiske uenigheder. Hvert eneste repressions-angreb vi udsættes for er et forsøg på at indskrænke vores politiske handlerum. Hvis vi som venstrefløj vil fremad, må vi stå sammen imod juridiske og politiske repressalier.

Vi sender vores solidariske hilsner til de fire tiltalte, og opfordrer alle politiske kammerater til at støtte op om demonstrationen i dag klokken 17.00 fra Christianshavns Torv.

Antifascistisk Aktion, onsdag den 18. august

Læs “Klimaaktivister: Vi er uskyldige” hos Modkraft

Besøg hjemmesiden COP15repression

Tjek hjemmesiden for Free all political prisoners-konferencen i København i oktober