Stop Hess-marchen!

På trods af usikkerheden mobiliseres der alligevel til modstand mod en eventuel march. Anders Lind fra Antifascistisk Aktion (AFA) forklarer:

 Uanset at DNSBs march i 2007 endte fuldstændigt katastrofalt, så er det vigtigt at vise dem modstand hvis de forsøger at marchere igen i år. Derfor indkalder vi til informationsmøde for alle der gerne vil være med til at stoppe en eventuel march i år.

Infomødet afholdes torsdag den 12. august kl. 18.00 i salen i Ungdomshuset på Dortheavej 61. Her vil det også være muligt at tilmelde sig en eventuel bustur.

 Hvis DNSB vil marchere på dansk jord i år forventer vi at det finder sted 14. august, samme dag som nazister i resten af Europa mindes deres martyr. Derfor er det supervigtigt at alle sætter kryds i kalenderen den dag, så vi sammen kan stoppe nazi-Jonni og hans kumpaner, afslutter AFAs talsmand.

For at samle op på den kommende måneds antifascistisk aktiviteter har AFA lavet en flyer der opreklamerer alle arrangementerne. Se den her.

Projekt Antifa følger naturligvis forløbet.