Antiracistisk weekend i vente

Fredag går det løs to steder. Først afholder initiativet ‘Stop Udvisningerne’ demonstration i mod EU’s grænseagentur FRONTEX. FRONTEX er stedet hvor EUs grænsekontrol koordineres, og de facto er det herfra Fort Europas mure opretholdes.

Demonstrationen starter klokken 16.00 foran Integrationsministeriet i Holbergsgade i det centrale København.

Se Facebook-event for demonstrationen

Senere fredag har Mejlgade for Mangfoldighed, der står bag de årlige gadefester i Århus omkring Befrielsesdagen, fået plads på den københavnske gadefestival Distortion. Hele fredag er der musik og god stemning på Enghave Plads på Vesterbro i København.

Se Facebook-event for arrangementet

Lørdag er det Grundlovsdag, og her arrangerer den anti-imperialistiske og anti-fascistiske forening Demos grundlovsmøde på Blågårds Plads fra klokken 13.00-15.00. Der vil være taler og musik.

Se Demos’ flyer for arrangementet (pdf)