Demonstration: Ingen platform for racisme!

Netværk af antiracister i København indkalder lørdag til en demonstration, vendt mod racisterne i Stop islamiseringen af Danmark (SIAD). SIAD som er et kendt navn på den ekstreme højrefløj, vil denne dag demonstrere imod en ny, planlagt moske i København Nord-Vest.

Ingen platform for racisme!

SIAD hævder at være ‘islamkritikere’, men er i bund og grund kritiske over for selve den muslimske minoritet i Danmark, som primært udgøres af indvandrere. Den indvandrerfjendske dagsorden afspejler sig da også i, hvem der deltager i SIADs demonstrationer. Fascistiske bøller fra Danmarks Nationale Front og det nedlagte Dansk Front, er oftest med når SIAD går på gaden.

Derfor har Netværk af antiracister i København valgt at indkalde til moddemonstration på lørdag – for mangfoldighed, mod racisme – for at vise SIAD at de ikke er velkomne.

Demonstrationen starter på Blågårds Plads, lørdag kl. 12. Netværket lover fede DJ’s og god stemning.

Se Modkrafts kalender

Læs mere om SIADs fascistiske forbindelser, hos Redox

OPDATERING!

SIAD har i går aflyst deres demonstration på deres hjemmeside. Netværket af antiracister i København indkalder alle antiracister, til en markering kl. 13:30 på Vibevej i København NV, i stedet for den oprindelige demonstration.