Antifascistisk sjov på YouTube

Oplysning til borgerne om nazier

Nazi=shit er oprindelig en tysk video, men her med engelsk tale. Kort oplysende film om mange af de problemer, som nazister oplever i hverdagen, men som samfundet ikke tager seriøst. Hylende morsom!

Führer Chaplin

Klip fra filmen The Dictator, hvor komikeren Charlie Chaplin laver en helt fænomenal paradi på Adolf Hitler. Komplet uforståelig, men heldigvis med forklaringer undervejs. Et af de bedste klip fra en film, alle bør se.

Skipper Skræk tæver nazister

Skipper Skræk forsøger i tegnefilmen her at bringe spinat til England under Anden Verdenskrig, men bliver forstyrret undervejs af en tysk ubåd med nazister, som har lige skal tage sig af. Masser af sjov tegnefilmsvold.

Nazier: Er vi de onde?

Kort sketch fra ukendt tv-program. Nazister ved den russiske front opdager, at de er de onde.

Family Guy i Berlin

Klip fra tv-serien Family Guy. I Berlin overfalder de nogle nazister for at få deres uniformer. Lille, sjovt twist til sidst i klippet.

Jørgen Clevin goes antifa

Kort video i bedste Jørgen Clevin stil, hvor et klistermærke fra Danmarks Nationale Front (DNF) med ganske lidt arbejde laves om til et Antifascistisk Aktion-logo. Eller rettere sagt laves tilbage, for DNF har alligevel ikke kunne finde på noget bedre end at stjæle inspirationen fra AFA. Videoen er tidligere blevet bragt på Projekt Antifa.

White Pride taler for sin sag

En fantastisk velargumenterende repræsentant fra den nazistiske hooligangruppe White Pride bliver interviewet af TV2. Interviewet udvikler sig noget atypisk.. En klassiker, der bare måtte med på listen.

Har du en video, som du synes mangler på listen, så skriv til os på kontakt@projektantifa.dk.

Tags: